Wat kunnen wij voor u betekenen in de steigerbouw

Steigerbouw

Muren opmetselen, hakken/ voegen, gevelreiniging, schilderen en kozijnen vervangen.

Een verdieping renoveren

is er weinig ruimte voor een steiger

Moeten er mensen onderdoor lopen

Moeten de steiger afgeschot worden met houten platen

Moet de steiger rondom of in een opslagtank geplaatst worden

U kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of Hosbo Steigerbouw heeft de oplossing voor u tegen zeer scherpe prijs !

Verhuur Aluminium rolsteigers

Hosbo Steigerbouw maakt voor de verhuur van aluminium rolsteigers gebruik van materiaal van Custers. Bij levering van de rolsteigers krijgt u een montagehandleiding. Dat wil tevens ook zeggen dat onze rolsteigers worden geleverd met de benodigde kantplanken en stabilisatoren. U krijgt een compleet set materiaal die voldoet aan de norm: NEN-2718(HD/EN-1004)

Al ons rolsteigermateriaal is aantoonbaar gekeurd en onderhouden. Wij beschikken over steigermateriaal voor zowel breedsteigers (1.30m) als smalsteiger (0.7m). Naast de gebruikelijke lengtemaat van 2.50m beschikken wij ook over een voorraad materiaal met afmeting 1.80m.

Verder hebben wij altijd aanvullend materiaal zoals consoles, schoorsteensteigers en losse buizen en klemmen.

Verhuur bouw- en personenliften

Hoofddoelstelling is het leveren van materieel voor verticaal transport t.b.v. alle voorkomende werkzaamheden. U kunt bij Hosbo Steigerbouw kiezen uit diverse soorten liften. In goed overleg tijdens de voorbereiding van het project wordt met diverse factoren rekening gehouden.

- het gewenste draagvermogen
- de aanwezige of te regelen stroomvoorziening (220v of 380v)
- de duur van het project
- hoeveel meter hoog het project is

Hosbo Steigerbouw beschikt over een eigen vloot bouw- en personenliften werke bij de opdrachtgever op locatie worden gebracht he opgebouwd. De mast van de bouwlift wordt in delen van 1.5m gebouwd. Mede daardoor kunnen wij de bouwliften leveren voor iedere gewenste hoogte tot ca. 60m. Sinds ons bedrijf is begonnen met de montage en verhuur van bouwliften is deze afdeling sterk gegroeid en beschikken wij over zowel eenvoudige kantelliften als over tandheugelliften voor grotere bouwprojecten. Sinds 2009 beschikken wij ook over personenliften en goederenliften.